“Önce Eller Üşür, Sonra Yürekler” Kampanyası Devam Ediyor.

“Önce Eller Üşür, Sonra Yürekler” sloganıyla başlatmış olduğumuz 2017 Kış Yardım kampanyamızın çalışmaları devam ediyor. 7 yıldır süren, bombalama, yoksulluk ve iç savaş sebebiyle en çok kış aylarında büyük sıkıntılar yaşayan Suriye’nin mazlum halkının önce yüreklerini sonra’da bedenlerini ısıtmak için gece gündüz demeden görevlilerimiz ve gönüllülerimiz ile çalışıyoruz.

Sizlerin katkılarıyla hazırlanan gıdalar, konserveler, açık bakliyatlar, kömür ve soba’dan oluşuyor.
Yardımlarda desteği bulunan Gebze Endülüs DerneğiKalemder, İnfak Halkası, Aid Time, Genç Gönüllüler Klubü ve Marmara İlahiyat Fakültesine teşekkür ediyoruz.

Kış yardımları kapsamında hava sıcaklığı eksilere düşmeden şuana kadar 2 tır gıda, 2 tır kömür ve soba, 2 tır kışlık kıyafet yardımı bölgeye ulaştırdık.

Suriye Sınırı Aktarma Noktası

Suriye Koordinasyon Merkezimiz