Halep’e ramazan yardımı

Avrasya Vakfı Başkanı Abdulgaffar Tamuygur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazanın bereketli geçmesi için saldırı altındaki Suriye’de yoğun çalışma yürüttüklerini söyledi.

Hayırseverlerin, Biz Ümmetiz Platformu, Avrasya Vakfı ve Gebze Endülüs Derneğine gıda ve mutfak malzemeleri gönderdiğini anlatan Tamuygur, “Halep civarında ramazan olmasına rağmen çatışmalar ve hava saldırıları dinmiyor. Sivil halk, iftar ve sahur yapacağı gıdalara ulaşmakta güçlük çekiyor.” diye konuştu.

Tamuygur, Halep civarındaki ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Kardeşlerimiz için 20 ton patates, 5 bin 500 konserve, 2 bin 500 kilogram bakliyat ve 43 bin çatal, kaşık ve tabak gönderdik. İnşallah önümüzdeki günlerde çalışmalarımız artarak sürecek.” ifadelerini kullandı.

Biz Ümmetiz Platformu temsilcisi Abdülhamit Altıntaş da Suriye’de insanların ramazanda sıkıntı çekmemeleri için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Anadolu Ajansı: TIKLAYIN

Haber 7: TIKLAYIN

Genç Öncü Haber: TIKLAYIN

Yeni Söz Gazetesi:                                             Milat Gazetesi:

fe9e8602-1453-47fb-9b38-6596e735a6e6    ce786d7b-382f-4701-8e9e-fc1c480ccd59

Diriliş Postası:     Yeni Konya Gazetesi:                     Zaman Gazetesi:

564508ca-9fc9-427d-a441-a8e67d5b3a01 4100426d-021e-4f8a-9753-21998db3a7c4   9d20becc-af2e-4123-aa51-2b7cf98e8919

Cevap Yazın