Avrasya Vakfı olarak çalışmalarımız devam ediyor.

Bayramdan sonra okulların açılması ile birlikte Anadolu’daki köy okullarına desteklerimiz devam edecek. Bu yıl üniversiteli kardeşlerimizle Ortadoğu okumaları, dünya siyaseti okumaları ve sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğiz.

Üniversite okuyan kardeşlerimizin sorunlarını çözmeye odaklanıp, daha fazla nasıl sosyalleşebiliriz, sorunları nasıl çözebiliriz ile alakalı çözüm atölyeleri kurmaya niyetliyiz.

Yine bu yıl da Çin zulmünden kaçarak ülkemize sığınan Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz. Yollarda sağlık sorunları oluşan, hastalanan, bakıma muhtaç kardeşlerimizin sağlık sorunlarıyla ilgileneceğiz. Okuyamayan, eğitimini tamamlayamayan kardeşlerimizin okumaları, dil öğrenmeleri, el becerilerini geliştirmeleri ile alakalı çalışmalara ağırlık vereceğiz. Doğu Türkistanlı yetimlere ve dullara sahip çıkmaya devam ediyoruz. Gıda, barınma, sağlık ve eğitim hizmetlerini daha profesyonel şekilde çözmeye gayret edeceğiz.

İşgal devleti İsrail zulmü altında ezilen Filistinli kardeşlerimizin sorunları ile ilgilenirken kardeşlerimizin insanî haklarını savunmaya devam edeceğiz. Ambargo altındaki Gazzeli kardeşlerimizin gıda, sağlık, temiz su, eğitim ve barınma ihtiyaçlarını gidermeye gayret edeceğiz. Ve ambargonun kalkması için mücadele edeceğiz.

Suriye’de okul, hastane, çadır kent ve yetimhane çalışmalarımız devam ediyor. Gıda, temizlik malzemesi, elbise ve ihtiyaç maddeleri dağıtımlarımız devam ediyor. Yeni iki adet çadır kent ve iki adet yetimhaneyi faaliyete geçirmek üzere çalışmalarımız devam ediyor.  Suriye’de ambulanslarımız, hastanelerimiz ve çadır kentlerimiz faaliyetlerine devam ederken farklı STK’lar ile halka desteklerimiz devam ediyor.

Yetimlerin eğitimi, kadınların eğitimi ve korunması ile alakalı çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizdeki Suriyeli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını temin etmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Şuanda kurmuş olduğumuz yetim misafirhanelerimize ve yetimlere destek çalışmalarımız devam ediyor.

Farklı bölgelerde kurban çalışmalarımız devam ediyor. Fırınlarımız çalışıyor ve ekmek dağıtıyor.

Bu faaliyetleri sizlerin katkıları ile gerçekleştiriyoruz ve emanetlerinizin ağırlığının farkındayız. Desteklerinizin devam etmesini bekliyoruz.

Ayhan ALTINTAŞ