Zekat Sadaka Fitre

bagisyap

Zekat, Fitre ve Sadakalarınız İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyor

Avrasya Vakfı, Dünya’nın farklı yerlerindeki mağdur ve muhtaç Müslümanlar için, onların mağduriyetlerini azaltmak, önlerindeki engeli bir nebzede olsa kaldırmak için yola çıkıyor. Siz de zekât, fitre ve sadakalarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz.
Avrasya Vakfı ekipleriyle ve gönüllüleriyle, muhacir kamplarında çilelerini dolduranlarla, savaşların her şeylerini yok ettiği bîçarelerle, ülkelerinde zulüm altında yaşayan, ocaklarından yoksulluk ve sefaletin eksik olmadığı kardeşlerimizle bir araya gelerek onlara sadakalarınızın, fitrelerinizin ve zekatlarınızın içine sevgi koyarak ulaştırıyor.
Avrasya Vakfı, şuanda Suriye’de, Filistin’de ve Türkiye’deki misafir muhacirlerin arasında mağdur, yoksul ve mazlumları belirleyip, kendine emanet edilmiş olan bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırır.

Zekat Sadaka Fitre Bağışlarınızı:
• Banka Hesaplarına yatırarak
• PTT Posta Çeki Hesaplarına yatırarak
• 0(212) 521 08 00 numaralı telefonu arayarak
• Vakıf merkezimize gelerek elden bağışlayabilirsiniz.
(Yardım miktarını Banka veya PTT aracılığıyla yatırdığınızda bağışınızın “Zekat” “Fitre” “Sadaka” olduğunu belirtmeniz gerekiyor.)
Not: Yardımınız vakfımıza ulaştığında telefonunuza bir sms ile bağışınızın yerine ulaştığına dair bilgi alacaksınız.