Suriye

bagisyap

Suriye’de olaylar 6 yıldır devam ediyor bu süreçte en çok zararı siviller gördü. Resmi rakamlara göre 400 binden fazla insan hayatını kaybetti, milyonlarca Suriyeli mülteci konumuna düştü. Ülke nüfusunun yarısı yaşadığı yerden ayrılmak zorunda kaldı.

Ülkenin 20’den fazla bölgesinde yaşayan 1.5 milyon insana yardım ulaştırılamıyor. Özellikle çocuklar, kadınlar ve yaşlılar açlıktan dolayı ölüm riski ile hayatlarına devam etmeye çalışıyor. Yıkımlar sebebiyle atılan füzelerden sonra çıkan yangınlara müdahale edilemiyor. Ağır bombardıman sonucunda sivil halktan oluşan yaralılara müdahale edecek tıbbi ihtiyaç yetersiz kalıyor.

Dünya ülkelerinin umursamadığı insanlık dramında, şehirler de haritadan silinmeye başladı. Avrasya Vakfı olarak sessiz ve kayıtsız kalamadığımız bu katliamdan etkilenen Suriyeli mazlumlar için yürüttüğümüz kısa ve uzun vadeli bir çok projelerimize bağışlarınızla destek olabilirsiniz.

Avrasya Vakfı olarak tüm bölgelerde insani ihtiyaçları karşılamak ve bu ihtiyaçlar çerçevesinde tıbbi yardım, acil yardım, sosyal yardım ve eğitim alanlarında ihtiyaçları karşılamak üzere partner kuruluşlarla sıkı bir koordinasyon aracılığıyla yaşanan mağduriyetleri en asgariye düşürmeyi amaçlar.

Suriye Bağışlarınızı:

• Banka Hesaplarına yatırarak
  • PTT Posta Çeki Hesaplarına yatırarak
  • 0(212) 521 08 00 numaralı telefonu arayarak
  • Vakıf merkezimize gelerek elden bağışlayabilirsiniz.

(Yardım miktarını Banka veya PTT aracılığıyla yatırdığınızda bağışınızın “Suriye” ‘ye olduğunu belirtmeniz gerekiyor.)

Not: Yardımınız vakfımıza ulaştığında telefonunuza bir sms ile bağışınızın yerine ulaştığına dair bilgi alacaksınız.

Suriye Yardım Çalışmalarımızdan Görüntüler