Şehit Bahattin Yıldız Yetim Misafirhanesi

Suriye, Filistin, Doğu Türkistan gibi savaş ve işgal bölgelerindeki yetim çalışmalarımızı mülteci kamplarında ve savaşın etkisinin devam ettiği bölgelerde yetimleri kendi kültürlerinden, ortamlarından ayırmadan yürütmekteyiz. Savaşın güvensiz ortamında yetim kalmış çocukları önecelikli olarak sağlık ve gıda ihtiyaçlarını gidermenin dışında onlar için güvenli ortamlar oluşturuyoruz. Bununla ilgili olarak 2015 yılında Hatay Reyhanlı’da bulunan Şehit Bahattin Yıldız Yetim Misafirhanesi kurmuş bulunmaktayız. Avrasya Vakfı yetimlerin barınma dışında gelecekte topluma faydalı birer birey olmaları için psikolojik destek ve eğitim çalışmaları yürütmektedir. Avrasya Vakfı çalışmaları arasında Yetimlere büyük önem vermekte ve aile bireylerinden biri sağ ise onların yanına, yoksa da temin ettiğimiz güvenilir ortamlara nakillerini sağlayarak maddi ve manevi destekle yetimlerimizi güvence altına almaktadır.