Ramazan

Bağış Yap

RAMAZAN YARDIMLARI

Ramazan Demek;  fakirlerle, muhtaçlarla, kimsesizlerle beraber olmak, onların halinden anlamaktır. Bu gerçekten yola çıkan Avrasya Vakfı, ekipleriyle ve gönüllüleriyle, hayırseverlerin bağışlarını Ramazan’da savaş, yoksulluk, mağduriyet, afet ve yoksulluk yaşanan bölgelerdeki fakirlere, muhtaçlara, kimsesizlere ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadırlar.

Yokluğun, yoksulluğun, açlığın ve susuzluğun en iyi şekilde idrak edildiği bu mübarek ayda, paylaşmanın huzuru, rahmet ve bereketi ile önceden tespit edilmiş, muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak, yardımlaşma ve paylaşma alışkanlığı edindirmek, insanlar arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlar. Başta gıda olmak üzere, giyim, iftar, sadaka ve fitre gibi nakdi yardımların yapıldığı, binlerce  insana yardımın ulaştırıldığı bu mübarek ayda siz hayır severlerde bağışlarınızla bu iyilik kervanına katkıda bulunabilirsiniz.

Vakfımız Ramazan vesilesiyle dünyanın dört bir tarafında başta Filistin, Gazze, Türkiye’deki Mülteci Kampları, Suriye ve Türkiye’deki Doğu Türkistanlı misafirler olmak üzere muhtaçlara, mazlumlara, kimsesizlere, mağdurlara yönelik olarak  Ramazan ayında “İftar Sofraları” kurarak, partner kuruluşlarımız aracılığıyla daha önceden belirlenmiş olan ihtiyaç sahiplerine  “Kumanya ve Gıda Dağıtımları” yaparak fakirlerin, mağdurların ve kimsesizlerin yüzlerini güldürerek mahzun yüzleri sevindirmekte, kırık kalpleri onarmaktadır.

Zekât, fitre ve infaklar ihtiyaç sahibi kişilere en kısa zamanda ulaştırılmakta; tamamen ihtiyaç sahibi ve yetimlerden oluşan “İftar Sofraları”mızda, iftar sonrası davetlilere hediye paketleri takdim edilmektedir.

Filistin’de yine kardeşlerimizin özgürlük mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla geleneksel ”Kardeşlik İftarı”  düzenlemekteyiz.

Yine bayram öncesi yurt içinde ve yurt dışında yetimler giydirilerek, çeşitli hediyeler ve cep harçlıkları verilerek onların da bayrama sevinçle girmesi sağlanmaktadır.

Bir kişilik Aşevi İftar Bedeli – 10 tl

Bir kişilik İftar ve Sahurluk Kumanya Bedeli – 15

Bir ailenin Kumanya bedeli- 80tl

Filtre- 19 tl

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM ?

• Tüm Bankaların Kredi Kartıyla Online Bağış Yabilirsiniz (Online Bağış için Tıklayınız)
  • Banka Hesaplarının Açıklama Kısmına “Ramazan” , “Suriye İftar”,“Filistin Kumanya” Gibi Yardım Yapılacak Yeri Yazıp Yatırarak (Banka Hesaplarını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • PTT Posta Çeki Hesabına yatırarak (Posta Çeki Hesabını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • 6689 ‘a “RAMAZAN”, “İFTAR”, “KUMANYA”   yazıp mesaj atarak 5 TL Bağışta bulunabilirsiniz.
  • 0(212) 521 08 00 veya 0553 743 22 48 numaralı telefonu arayarak.
  • Vakıf merkezimize gelerek elden bağış yapabilirsiniz.

(Yardım miktarını Banka veya PTT aracılığıyla yatırdığınızda bağışınızın yanına, yardımınızın ulaşmasını istediğiniz yere göre, “Suriye Kumanya”, “Doğu Türkistan Kumanya”, “Gazze Kumanya” ya da “Suriye Aşevi”, “Suriye Mülteci Kampı” şeklinde belirtmeniz gerekmektedir.)

Not: Yardımınız vakfımıza ulaştığında telefonunuza bir SMS ile bağışınızın yerine ulaştığına dair bilgi alacaksınız.