Ramazan 2017

Ramazan ayını yeniden karşılarken bizi bu mübarek zamanla buluşturan Rabbimize sonsuz şükürlerimizi sunuyoruz. Avrasya Vakfı olarak bu yıl da Ramazan’ı vesile bilip ümidi yeniden yeşertmek için mazlumların, mağdurların ve düşkünlerin yanına gidiyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda kısıtlı ve zor imkanlarla yaşama tutunmaya çalışan kamplarda, savaşların korku ve acılarının üzerlerine sindiği biçarelerle, ocaklarından yoksulluk ve sefaletin eksik olmadığı kardeşlerimizle bir araya geliyor ve onlara emanetlerinizi ulaştırıyoruz. Avrasya Vakfı bu yıl “RAMAZANc BEREKETTİR” sloganıyla gerçekleştirdiğimiz Ramazan kampanyamızla yurt içinden ve yurt dışından siz hayır severlerimizin emanetlerini Türkiye ile birlikte 5 ülke ve bölge de ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Ramazan çalışmalarımızla bu yıl da kumanya dağıtımları, ücretsiz ekmek dağıtımları, toplu iftar programları ve yetimlerimize bayramlık dağıtımı yapıyor; fitre, zekât ve her türlü ayni ve nakdî bağışlarınızı yardıma muhtaçlara ulaştırıyoruz.