Köy Okulları

Avrasya Vakfı olarak, eğitime yatırım geleceğe yatırım ilkesini benimsemiş bulunmaktayız. Bu projeyle eğitim sürecinde yeterli ve eşit imkanlara sahip olmayan okullara ulaşmayı amaçlamaktayız. Sosyal sorumluluk bilinci ile çıktığımız bu yolda öğrencilerin eğitim hayatlarındaki ihtiyaçları giderirken önceliğimiz onlarla doğrudan iletişime geçmektir. Çalışmalarımızı din, dil, ırk ve etnik unsur gözetmeden hiçbir siyasi görüşün destekçisi olmadan “adalet ve hayır” ilkesi doğrultusunda yürütme esasına dayandırmaktayız.

Köy çocukları özgürdür, masmavi gökyüzünün altında uçsuz bucaksız ovalarda koştururlar. Yemyeşil kırlarda oynarlar. Tozu yutmayı, çamurda kirlenmeyi severler. Köy çocuklarının yüzü serttir, çile çekmişlerdir, hep bir mahçubiyet vardır gözlerinde. Karadır köy çocukları güneşin altında oyun oynarlar, toprak işlerinde çalışırlar. Her yediğimiz lokmada onların alın teri ve emeği vardır. Sabah ezanıyla uyandırılırlar, okuldan sonra ya çobanlık ederler ya da toprak işinde çalışırlar. Şimdi onların yüzü gülsün diye hep birlikte onlara yardım edelim. Onların da sırt çantaları olsun, kalem defterleri eksik olmasın diye Köy Okulu projesine desteğinizi bekliyoruz.
Proje içerisinde ihtiyaç sahibi köy okullarında ki tesbit edilen İHTİYAÇ LİSTESİ:

Kırtasiye Malzemesi

Okul Kitapları
Hikaye Kitapları

Oyuncak

Kıyafet Yardımı

Okul Tadilatı

**Proje kapsamında yapılacak yardımlar sadece yeni ürünlerden oluşacaktır. Kullanılmış ürün göndermemenizi rica ederiz.

Kış Yardım Bağışlarınızı:

• Tüm Bankaların Kredi Kartıyla Online Bağış Yabilirsiniz (Online Bağış için Tıklayınız)
  • Banka Hesaplarına yatırarak (Banka Hesaplarını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • PTT Posta Çeki Hesabına yatırarak (Posta Çeki Hesabını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • 6689 ‘a “KOY OKULU” yazıp mesaj atarak 5 TL Bağışta bulunabilirsiniz.
  • 0(212) 521 08 00 veya 0553 743 22 48 numaralı telefonu arayarak
  • Vakıf merkezimize gelerek elden bağışlayabilirsiniz.

Not: Bağışınızı yaparken mutlaka açıklama kısmına “Köy Okulu” yazınız. (Örn: Köy Okulu)