Kış Yardımı

KIŞ YARDIMLARI

Avrasya Vakfı tarafından yeryüzünde yoksulluk, savaş, hastalık ve afetlerden ötürü zorlu kış şartları altında yaşam mücadelesi veren insanlara yönelik “Kış Kampanyası” başlatıyoruz. Mülteciler, evsizler, kimsesizler ve muhtaçlar için zor günler başlıyor. Yüz binlerce kişinin sığındığı mülteci kamplarında ısınma sıkıntısı baş gösteriyor. Savaş ve bombalar sebebiyle yıkık binalarda ve çadır kentlerde yaşayan çocukların bota ve monta, çadırlardaki insanların battaniye ve sobaya ihtiyacı var. Türkiye’de ve dünyada zor durumda kalan milyonlarca insan onlara uzanacak sıcak bir ele bakıyor. Uzattığınız sıcak elle kış onlar için soğuk geçmesin.

SURİYE

Yaşanan çatışmalar nedeniyle her kış mevsiminde daha da zor günler geçiren Suriyelilere Avrasya Vakfı olarak yardım elini uzatıyoruz. Sınırdan içeriye İdlib, Lazkiye başta olmak üzere ülkenin birçok noktasında yaşam mücadelesi veren on binlerce Suriyeliye insani yardım malzemesi sevkiyatı yapan Biz Ümmetiz Platformu ve Avrasya Vakfı, mevsim şartlarını gözeterek malzeme göndermeye başladı.

‘’Kış Gelince Önce Eller Üşür, Sonra Yürekler’’

Kış soğuklarının artık kendini hissettirdiği şu günlerde zor şartlar altında yaşamlarını sürdüren ve kışa hazırlık yapamayan ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz,muhacirler ve yetimlerin kışlık ihtiyaçlarını karşılamak adına düzenlediğimiz kampanyada bağış tutarları;

Battaniye : 25 TL

Erzak Paketi : 60 TL

Kömür     : 20 TL

Soba (borular dahil) : 85 TL şeklindedir.

Kış Yardım Bağışlarınızı:

• Tüm Bankaların Kredi Kartıyla Online Bağış Yabilirsiniz (Online Bağış için Tıklayınız)
  • Banka Hesaplarına yatırarak (Banka Hesaplarını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • PTT Posta Çeki Hesabına yatırarak (Posta Çeki Hesabını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • 0(212) 521 08 00 numaralı telefonu arayarak
  • Vakıf merkezimize gelerek elden bağışlayabilirsiniz.

Not: Bağışınızı yaparken mutlaka açıklama kısmına Kış Yardımı ve Ülkesini yazınız. (Örn: Suriye Kış Yardımı)