Gazze’yi Aydınlatıyoruz

Filistin’de seçilmiş hükümetin kontrolünde kalan Gazze Şeridi’nin tek elektrik santrali yakıt yetmezliği nedeniyle geçici olarak devreden çıkarıldı. İsrail ablukası altındaki Filistin bölgesine Mısır’dan sokulan kaçak yakıtla çalışan tesis için son dönemde yeterli miktarda yakıt tedariki yapılamadığı için tesisi yöneten Gazze Elektrik Kurumu, sorun çözülene kadar evlere günde altı saat elektrik sağlanacağını duyurdu.

Maalesef ambargo altında kalan Gazze hep karanlıkta kaldı, ve akşamları mum ışığında hayatlarını devam ettirmeye çalışan Gazze’nin evlerinde yangınlar çıkmakta ve insanlar hayatını kaybetmekte.

Bizlerde Avrasya Vakfı olarak Gazze’yi aydınlatmak için Akülü elektirik tesisatı gönderiyoruz.

Sizler de bağış yaparak kampanyamıza destek olabilirsiniz.
Bir ailenin elektrik tesisatı 150 TL’dir.

Aydınlatma Cihazı Bağışlarınızı:

• Banka Hesaplarına yatırarak
  • PTT Posta Çeki Hesaplarına yatırarak

(Banka veya PTT aracılığıyla bağış yaparken açıklama kısmına “Gazze Aydınlatma” ibaresini yazdırmayı unutmayınız.

Not: Yardımınız vakfımıza ulaştığında telefonunuza bir sms ile bağışınızın yerine ulaştığına dair bilgi alacaksınız.

Gazze Aydınlatma