Gazze’ye Su Arıtma İstasyonu Kuruyoruz

Su Damlası Hayatta Kalmak Demek
Su arıtma istasyonu projesi Filistin/ Gazze’de yaşanan su sıkıntıları sebebiyle önem arz etmektedir.

• Gazze’de suların sadece %10‘u dünya sağlık standartlarına uygundur.
  • Gazze’de ki hastalıkların % 25‘i içme suyundan kaynaklanıyor.
  • Gazze’de son verilere göre 80 su kuyusu bulunuyor ve bu su kuyularının  %67 ‘si İnsan kullanımına uygun değildir.
  • Gazze sularının kirlilik oranı %98‘dir.

Avrasya Vakfı olarak İşgal devleti İsrailin zulmüne ve zorbalıklarına rağmen topraklarını terketmeyen Mesci-i Aksayı yalnız bırakmayan Filistin halkının su sıkıntılarını gidermek için temiz su istasyonu projesini başlattık.
Daha önce sizlerin desteğiyle 2 adet temiz su arıtma projesini başarmış bulunuyoruz.

Projenin Toplam Karşılığı 1 Adet 22.000 TL
Projeden Ortalama 1.300 Kişi Yararlanmaktadır.
İlk etapta düşünülen temiz su istasyon sayısı 5 Adettir.

Bu Proje Hayır Kapıları Sosyal Yardımlaşma Derneği (http://www.hayirkapilari.org) İle Birlikte Yürütülmektedir.

Hizmette Olan Temiz Su İstasyonlarımız

NASIL BAĞIŞ YAPABİLİRİM ?

• Tüm Bankaların Kredi Kartıyla Online Bağış Yabilirsiniz (Online Bağış için Tıklayınız)
  • Banka Hesaplarına yatırarak (Banka Hesaplarını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • PTT Posta Çeki Hesabına yatırarak (Posta Çeki Hesabını Öğrenmek İçin Tıklayınız)
  • 6689 ‘a “GAZZE” yazıp mesaj atarak 5 TL Bağışta bulunabilirsiniz.
  • 0(212) 521 08 00 veya 0553 743 22 48 numaralı telefonu arayarak.
  • Vakıf merkezimize gelerek elden bağış yapabilirsiniz.