Filistin Gazze

bagisyap

Gazze’de bir dram yaşanıyor. Gazze’de insanlık kan ağlıyor. Gazze’nin içi yanıyor…
Avrasya Vakfı, İsrail saldırısı altında yaşam mücadelesi veren Gazze’deki Filistinli kardeşlerimize yetim sponsor desteğinin yanı sıra gıda, ve ilaç yardımlarını arttırarak devam ettiriyor.

Avrasya Vakfı kurulduğu günden bu yana Filistin meselesini yakından takip etmekte ve çözüm için destek olmaktadır. Avrasya Vakfı, işgal altındaki Filistinlilere insani yardım götürürken insan hakları alanında da Filistinlilerin haklarını savunmak için gayret sarf edip, vatanlarının özgürlüğüne kavuşması için çalışmalar yürütür. Ayrıca Vakfımız, Suriye ve Türkiye’de ki Filistinli muhacirlere de destek vermektedir.
Gazze’nin İçi Yanıyor!

Gazze’de yanan yüreklere su serpmek, yaraları sarmak için bir kez daha sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Şimdi Gazze’nin yanında olma zamanı!

Filistin Gazze Bağışlarınızı:
• Banka Hesaplarına yatırarak
• PTT Posta Çeki Hesaplarına yatırarak
• 0(212) 521 08 00 numaralı telefonu arayarak
• Vakıf merkezimize gelerek elden bağışlayabilirsiniz.
(Yardım miktarını Banka veya PTT aracılığıyla yatırdığınızda bağışınızın “Filistin” ‘e olduğunu belirtmeniz gerekiyor.)
Not: Yardımınız vakfımıza ulaştığında telefonunuza bir sms ile bağışınızın yerine ulaştığına dair bilgi alacaksınız.