Bir Ambulans Bin Yaşam

bagisyap

Suriye’de katliamlar çocuk, yaşlı, sivil gözetmeksizin yaklaşık 6 yıldır aralıksız devam ediyor. Binlerce yaralı hastaneye ulaşamadan hayata veda ediyor. Biz Ümmetiz Platformu ve Avrasya Vakfı olarak yaralıların zamanında hastanelere ulaştırılabilmesi ve acil tıbbi müdahale için donanımlı ambulanslar göndererek bu sorunu bir nebze olsun çözmek ve Suriyeli kardeşlerimizin yaralarını sarmak için yola koyulduk. Şuana kadar 49 ambulans Suriye’de ihtiyaç sahibi hastanelere teslim edilmiştir.

Avrupa standartları uyarınca artık kullanılmayan ambulansları satın alıp Suriye’de her gün hedef gözetmeksizin atılan bombalar sonucu yaralanan kardeşlerimize hizmet için göndermeye devam edeceğiz.

Siz de bizlere destek olun, yaraları hep birlikte saralım!

Ambulanslar; Avrasya Vakfı aracılığıyla Sağlık Bakanlığı, Kızılay ve AFAD denetiminde Suriye’ye gönderilecektir.

Ambulans Bağışlarınızı:

• Banka Hesaplarına yatırarak
  • PTT Posta Çeki Hesaplarına yatırarak
  • 0(212) 521 08 00 numaralı telefonu arayarak
  • Vakıf merkezimize gelerek elden bağışlayabilirsiniz.

(Yardım miktarını Banka veya PTT aracılığıyla yatırdığınızda bağışınızın “Suriye Ambulans” olduğunu belirtmeniz gerekiyor.)

Not: Yardımınız vakfımıza ulaştığında telefonunuza bir sms ile kesiminizin yapıldığına dair bilgi alacaksınız.

Ambulans Kampanyasına Destek Olan Kuruluşlar:

Ambulans,Acil Yardım,Suriye  ambulans-logolar

100 Ambulans projesinin ilk etabı olan 25 ambulansın alınıp Suriye Geçici Hükümeti Sağlık Bakanlığına ve hastane görevlilerine teslim edilişinin görselleri.

IMG_0881 P1010636 IMG_100013062246_1742973182639375_4418976016983542637_n

100 Ambulans projesinin ilk etabı olan 24 ambulansın alınıp Suriye Geçici Hükümeti Sağlık Bakanlığına ve hastane görevlilerine teslim edilişinin görselleri.

cilvegozu-tesliim reyhanli-basin-1 teslim-toplu ambulans-hava-122551_mst_1115_201610071214

Ambulans Kampanyası Tanıtım Filmi: