15 Temmuz Darbes Teşebbüsüne Karşı Meydanlardayız

Avrasya Vakfı ve Biz Ümmetiz Platformu olarak darbe girişiminin başladığı andan itibaren meydanlarla üye ve gönüllülerimizle birlikte kanımızla canımızla zalimlere karşı mücadele ettik.

Darbe girişiminin geri püskürtülmesinin ardından Türkiye’nin farklı bölgelerinde vatandaşlarla birlikte vatan nöbetini tutarken, zulme karşı meydanları terk etmeyen vatandaşlara muhallebi, meyve suyu, soda, sandviç ve su gibi ikramlar dağıtıyor, çocuklarımıza zulme karşı direnme azmini aşılamak için balonlarla motive ediyoruz.

Gönüllü ve Üyelerimizi Darbeye Karşı Direnmeye Çağırdık

13754646_1027650517288120_6450168924750959184_n13699960_1030417943678044_6199942101396966424_n

Ekiplerimizle İstanbul’un Farklı Bölgelerinde Darbeye ve Zulme Karşı Direndik

13754677_1030616436991528_6510727270347058132_n13707610_205778626490803_3531732037575154276_n

Çocukları Teşvik Etmek İçin Balonlar Dağıttık

13686560_1031733863546452_4476634544452225820_n 13707624_1031733933546445_377861985733733697_n

Meydanları terketmeyen vatandaşlara muhallebi, meyve suyu, soda, sandviç ve su gibi ikramlar dağıtıyoruz

13754649_1031144836938688_3022914986639939443_n 072ba399-13ab-421d-a1a6-f47d1a23b9b9

Üyesi olduğumuz Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı’nın “Darbeye Karşı Millet Devlet El Ele” başlıklı basın açıklamasına katılarak darbecilere hayır deyip halkın sesi olmaya çalıştık.

13781831_1029237397129432_1288218264079874183_n

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Kısıklı’da ki platformda Avrasya Vakfı olarak şahitliklerimizi vatandaşlara anlattık

Cevap Yazın